Barion Pixel
Telefon: 30 9086051
Zsuzsa Bőrdíszmű

Fogyasztói Értékelés Szabályzat

Fogyasztói Értékelés Szabályzat

A jelen Szabályzat tartalmazza a  Szurok János István ev. (székhely: 8100 Várpalota Szent István u. 25.; Cégjegyzékszám/Vállalkozói nyilvántartásba vétel száma:55825377; „Szolgáltató”) által a zstaska felületein leadott rendelésekre vonatkozó fogyasztói értékelések szabályait.

A jelen Szabályzat kizárólag azon elektronikus értékélési lehetőségre terjed ki, amely a rendelések teljesítését követően válik elérhetővé a regisztrált         Fogyasztók számára a zstaska.hu weboldalán (www.zstaska.hu). A Fogyasztóknak ezen túlmenően lehetőségük van bármilyen észrevétellel, panasszal megkeresni a Szolgáltatót a zstaska szolgáltatásokra vonatkozó fogyasztói ÁSZF 10. pontjában foglaltak szerint, továbbá közvetlenül megkereshetik a rendelést teljesítő Partnert is.


CÉLOK

I. A Fogyasztók jelezni tudják a Szolgáltató felé a rendeléseikkel kapcsolatos észrevételeiket.
II. A Szolgáltató  szolgáltatásainak színvonala minél jobban megfeleljen a Fogyasztók igényeinek.
III. Az értékelések összesítésével a Fogyasztók pontos képet kapjanak arról, hogy más fogyasztók milyen mértékben voltak megelégedve az egyes Partnerekkel.


ALAPELVEK

A. A Szolgáltató minden teljesített rendelés esetén lehetőséget biztosít a Fogyasztó számára arra, hogy értékelést adjon le, amennyiben regisztrál vásárló.
B. A Szolgáltató kifejezetten megkéri a Fogyasztókat arra, hogy minden  lezárt rendelés után adjanak le értékelést.
C. A Fogyasztót semmilyen hátrány nem érheti értékelés leadásával összefüggésben.
D. Az értékeléseknek a Fogyasztók felé megjelenített átlaga minden esetben valós és aktuális adatokon alapul. Annak kiszámítása automatikusan történik a Szolgáltató informatikai rendszere által és azon sem a Szolgáltató, sem a Partnerek nem módosíthatnak.


AZ ÉRTÉKELÉS MENETE

A Fogyasztó webes felületen keresztül adhatja le a rendelését a zstaska szolgáltatások keretein belül. A Fogyasztó kizárólag a rendelés sikeres leadását és kiszállítását követően, a rendelés lezárása után értékelhet, amennyiben regisztrált webáruházunk felületén.
Minden vásárlás után leadott értékelésre  100 hűségpontot írunk jóvá.

A rendelés lezárásakor küldött elektronikus levélben kérjük, az alábbiak szerint:

„Kérem adja le értékelését weboldalunkon a vásárlással kapcsolatban. Nagyon fontos számunkra az Ön véleménye, mert ha hibáztunk ez alapján tudjuk kijavítani. Reméljük elégedett volt velünk és jövőbeli vásárlásakor is minket választ, illetve ajánljon bennünket.”

 Amennyiben élni kíván az értékelés lehetőségével a weboldalra történő belépés után a megrendelt termék cikkszámát beírva a keresőbe (fent jobb oldalon) a rendelt termék oldalára érkezik, ahol értékelését megteheti

A csomagolást, a termékkel kapcsolatos elégedettségét és a pontosságot a fogyasztó egy 1-5-ig terjedő skálán értékelheti (csillagok adásával, nem pontozással), emellett van lehetőség szöveges (szabadszavas) megjegyzés leadására is. A fogyasztó saját belátása szerint részben vagy egészben is kitöltheti az értékelő űrlapot, az sikeresen elküldhető részleges kitöltés esetén is.

A felhasználó választhat, hogy nevét vagy becenevét adja meg.

A leadott értékelést módosítani nem lehet.


AZ ÉRTÉKELÉS MEGJELENÍTÉSE ÉS FELHASZNÁLÁSA

 

1. A Vásárlók számára a rendelésre leadott csillagos értékelések összesített számtani átlaga , illetve az álltaluk leírt szabadszavas vélemények is elérhetőek a zstaska szolgáltatás felületein.

2. Az értékeléseket a Szolgáltató jogosult összegezni és felhasználni szolgáltatásainak fejlesztése céljából.

3. Az értékeléseket határozatlan ideig tárolja a Szolgáltató.