Barion Pixel

Telefon: 30 908 6051

Zsuzsa Bőrdíszmű

  BŐR HÁTITÁSKÁK

  Szűrő
  5 db raktáron
  31 500 Ft
  2 db raktáron
  28 800 Ft 25 600 Ft

  A minőségre akkor is emlékezünk, amikor az árat már rég elfelejtettük.


  • Az olasz bőrtáska vásárlása során egy darabka Itáliát tarthatunk a kezünkben. Ugyanakkor tapasztalhatjuk az olasz életérzést, temperamentumot, a divat iránti elkötelezettséget, amit ez a mediterrán nép átél.

  • A táskák készítőit nyugodtan nevezhetjük művészeknek, káprázatos módon ötvözik az olasz életfelfogást, az anyagválasztástól, a stílustól, a felhasznált kellékekig. Ha kézbe veszünk, illetve rápillantunk egy bőrtáskára nyilvánvalóvá válik számunkra, hogy apró Olaszországot birtokoltunk

  • Jóleső érzés, hogy nem egy tucat árut kell évekig viselnünk. Különböző színek, fazonok közül választhat, melyek egyéniségét tükrözik, így elkerülheti a szokványos, semmitmondó, tömegáru viselését.
  • Az olasz jelzés nem csupán a stílusra, hanem a kiváló minőségre is utal, évekig viselhetjük a megvásárolt bőrtáskánkat, kitűnő állapota miatt.
  • Pár szó az árakról  a bőrtáska nem olcsó, tartóssága miatt, azonban hosszabb távon megtérül a befektetésünk. Nálunk igen jutányos áron vásárolhat, mert áruinkat közvetlenül olasz műhelyekből szerezzük be.
  • Gyűjteményünkben női bőrtáska, férfi bőrtáska, illetve bőr hátitáska, hátizsák közül választhat. Ha egy modellünk elnyerte az Ön tetszését, biztosan évekig örömét leli benne,

  Miért vásároljon nálunk?

    
  Szállítás szállítási idő
  ügyfélszolgálat Garancia
  Ingyenes szállítás Magyarország területén! Maximum 48 óra alatti kiszállítás munkanapokon
  Ügyfélszolgálat GARANCIA !