Barion Pixel
Telefon: 30 9086051
Zsuzsa Bőrdíszmű

Bőrtáska webáruház

 Ha bőrtáskát szeretne vásárolni jó helyen jár !

Bőrtáska áraink tükrözik, hogy termékeinket közvetlenül olaszországi gyártóktól szerezzük be .

Válasszon  igényes bőrtáska kínálatunkból 
az alábbi termékcsoportok szerint,

Kattintson a képre a választott termékcsoport szerint !


Női bőrtáska

Bőr hátitáska

Férfi bőrtáska

Olasz női bőrtáskák bőr hátitáska bőr aktatáska

Az olasz bőrtáska rejtélyei

Az olasz bőrtáska vásárlása során egy darabka Itáliát tarthatunk a kezünkben. Ugyanakkor tapasztalhatjuk az olasz életérzést, temperamentumot, a divat iránti elkötelezettséget, amit ez a mediterrán nép átél.

A táskák készítőit nyugodtan nevezhetjük művészeknek, káprázatos módon ötvözik az olasz életfelfogást, az anyagválasztástól, a stílustól, a felhasznált kellékekig. Ha kézbe veszünk, illetve rápillantunk egy bőrtáskára nyilvánvalóvá válik számunkra, hogy apró Olaszországot birtokolunk.

Jóleső érzés, hogy nem egy tucat árut kell évekig viselnünk. Különböző színek, fazonok közül választhat, melyek egyéniségét tükrözik, így elkerülheti a szokványos, semmitmondó, tömegáru viselését.

Az olasz jelzés nem csupán a stílusra, hanem a kiváló minőségre is utal, évekig viselhetjük a megvásárolt bőrtáskánkat, kitűnő állapota miatt. Pár szó az árakról a bőrtáska nem olcsó, tartóssága miatt, azonban hosszabb távon megtérül a befektetésünk. Nálunk igen jutányos áron vásárolhat, mert áruinkat közvetlenül olasz műhelyekből szerezzük be.

Gyűjteményünkben női bőrtáska, férfi bőrtáska, illetve bőr hátitáska, hátizsák közül választhat. Ha egy modellünk  elnyerte az Ön tetszését, biztosan évekig örömét leli benne,

 

Miért vásároljon nálunk?

Szállítás szállítási idő ügyfélszolgálat Garancia
Ingyenes szállítás Magyarország területén! Maximum 48 óra alatti kiszállítás munkanapokon Ügyfélszolgálat GARANCIA !