Barion Pixel
Telefon: 30 9086051
Zsuzsa Bőrdíszmű

FÉRFI BŐRTÁSKÁK

Szűrő
Elfogyott, érdeklődjön !
25 000 Ft
4 db raktáron
69 000 Ft 66 900 Ft

A minőségre akkor is emlékezünk, amikor az árat már rég elfelejtettük.


  • Az olasz bőrtáska vásárlása során egy darabka Itáliát tarthatunk a kezünkben. Ugyanakkor tapasztalhatjuk az olasz életérzést, temperamentumot, a divat iránti elkötelezettséget, amit ez a mediterrán nép átél.

  • A táskák készítőit nyugodtan nevezhetjük művészeknek, káprázatos módon ötvözik az olasz életfelfogást, az anyagválasztástól, a stílustól, a felhasznált kellékekig. Ha kézbe veszünk, illetve rápillantunk egy bőrtáskára nyilvánvalóvá válik számunkra, hogy apró Olaszországot birtokoltunk

  • Jóleső érzés, hogy nem egy tucat árut kell évekig viselnünk. Különböző színek, fazonok közül választhat, melyek egyéniségét tükrözik, így elkerülheti a szokványos, semmitmondó, tömegáru viselését.
  • Az olasz jelzés nem csupán a stílusra, hanem a kiváló minőségre is utal, évekig viselhetjük a megvásárolt bőrtáskánkat, kitűnő állapota miatt.
  • Pár szó az árakról  a bőrtáska nem olcsó, tartóssága miatt, azonban hosszabb távon megtérül a befektetésünk. Nálunk igen jutányos áron vásárolhat, mert áruinkat közvetlenül olasz műhelyekből szerezzük be.
  • Gyűjteményünkben női bőrtáska, férfi bőrtáska, illetve bőr hátitáska, hátizsák közül választhat. Ha egy modellünk elnyerte az Ön tetszését, biztosan évekig örömét leli benne,

Miért vásároljon nálunk?

  
Szállítás szállítási idő
ügyfélszolgálat Garancia
Ingyenes szállítás Magyarország területén! Maximum 48 óra alatti kiszállítás munkanapokon
Ügyfélszolgálat GARANCIA !