Telefon: 30 9086051
Zsuzsa Bőrdíszmű

NŐI BŐRTÁSKÁK

 Olasz vintage bőrtáska több színben
8 db raktáron
38 000 Ft 29 000 Ft
 Kettő rekeszes üzleti bőrtáska
1 db raktáron
42 000 Ft 33 500 Ft
 Vintage fonott betétes  bowler bőrtáska
2 db raktáron
48 000 Ft 35 900 Ft
 Olasz bőr válltáska, több színben
3 db raktáron
35 600 Ft 29 000 Ft
Egyedi
 Olasz bőr hátizsák sötétbarna
1 db raktáron
39 000 Ft 31 200 Ft
 Olasz női bőrtáska tűzpiros színben
1 db raktáron
28 000 Ft 22 400 Ft

Az olasz bőrtáska rejtélyei.

Az olasz bőrtáska vásárlása során egy darabka Itáliát tarthatunk a kezünkben. Ugyanakkor tapasztalhatjuk az olasz életérzést, temperamentumot, a divat iránti elkötelezettséget, amit ez a mediterrán nép átél.

A táskák készítőit nyugodtan nevezhetjük művészeknek, káprázatos módon ötvözik az olasz életfelfogást, az anyagválasztástól, a stílustól, a felhasznált kellékekig. Ha kézbe veszünk, illetve rápillantunk egy bőrtáskára nyilvánvalóvá válik számunkra, hogy apró Olaszországot birtokolunk.

Jóleső érzés, hogy nem egy tucat árut kell évekig viselnünk. Különböző színek, fazonok közül választhat, melyek egyéniségét tükrözik, így elkerülheti a szokványos, semmitmondó, tömegáru viselését.

Az olasz jelzés nem csupán a stílusra, hanem a kiváló minőségre is utal, évekig viselhetjük a megvásárolt bőrtáskánkat, kitűnő állapota miatt. Pár szó az árakról a bőrtáska nem olcsó, tartóssága miatt, azonban hosszabb távon megtérül a befektetésünk. Nálunk igen jutányos áron vásárolhat, mert áruinkat közvetlenül olasz műhelyekből szerezzük be.

Gyűjteményünkben női bőrtáska, férfi bőrtáska, illetve bőr hátitáska, hátizsák közül választhat. Ha egy modellünk elnyerte az Ön tetszését, biztosan évekig örömét leli benne,

 

Miért vásároljon nálunk?

Szállításszállítási időAjándék bőrápolóügyfélszolgálatGarancia
Ingyenes szállítás Magyarország területén!Maximum 48 óra alatti kiszállítás munkanapokonAjándék bőrápoló krém ÜgyfélszolgálatGARANCIA !